Kérdése van? Hívjon minket! +36302005438

Vízkezelés

13termék
Szabályozó szelep gombbal.


Műszaki adatok:

csatlakozó - fi 15
anyaga - műanyag
10 800 Ft + ÁFA = 13 716 Ft
20 GPM lineáris rotaméter

A rotaméter a folyadék áramlási sebességének mérésére szolgáló eszköz különféle típusú berendezésekben. A készülék függőleges üvegcső formájú, amely felfelé tágul. A csőbe úszót helyeznek. A folyadékot a cső aljáról vezetik be.


Műszaki adatok:

skála - 2-20GPM;
skála - 10-70 LPM
csatlakozás - 1"F
anyaga - üveg + műanyag
14 580 Ft + ÁFA = 18 517 Ft
Az ipari nyomásmérőket alacsony viszkozitású, nem kristályosodó és nem reakcióképes gázokhoz és rézötvözetű folyadékokhoz tervezték. Hidraulikában, pneumatikában, iparban, autóiparban használt nyomásmérők.

Mérési tartomány: 0-10 bar
Számlap átmérő: 63 mm
Töltelék: glicerin
További információ: A nyomásmérő belseje glicerinnel van feltöltve, amely elnyomja a szivattyú működéséhez kapcsolódó mechanizmus rezgéseit, lehetővé téve a relatív nyomás pontos értékének leol...
8 910 Ft + ÁFA = 11 316 Ft
Az Aquafilter CSMX-FCPNN50M hálóbetét nejlonhálós szűrőrészből készül, visszatartja és kicsapja a vízből a mechanikai szennyeződések (homok stb.) nagyobb részecskéit. A szűrés 50 mikronos pontossággal történik, ami olyan méret, amely lehetővé teszi a durva vízkezelést.

A nejlonháló által biztosított szűrést az úszómedencék víztisztítására is használják. A megoldás az alacsony nyomáseséseknek és a teljesen megfelelő szűrési pontosságnak köszönhetően működik....
3 420 Ft + ÁFA = 4 343 Ft
A legjobb minőségű aktívszén patron. Jelentősen javítja a víz ízét és illatát. Biztonságosan használható csapvíz szűrésére (pl. vízlágyító után).

Az Atlas Filtri patronok kókuszdió szenet használnak. Ez az aktív szén legjobb fajtája. A szénágy eltávolítja a vízben oldott klórt, nehézfémeket és egyéb mérgező anyagokat.


Az Atlas Filtri BX sorozatú patronok előnyei:

nagy tömítettséggel rendelkeznek - a víz nem présel át a házon a szűrőbetét megkerülésével...
6 480 Ft + ÁFA = 8 230 Ft
Az Atlas Filtri RLH egy szabványos patron, amely többször is tisztítható. Poliészter hálóból készült.

A mechanikus patronok eltávolítják a mechanikai szennyeződéseket, például homokot, rozsdát, iszapot, korróziós részecskéket, zavarosságot és lerakódásokat. Az Atlas Filtri RLH kazetta sűrűsége lehetővé teszi a 90 mikronnál nem kisebb méretű szennyeződések eltávolítását.


Az Atlas Filtri Hydra sorozatú patronok előnyei:

sokszor tisztíthatók - a patron öbl...
9 720 Ft + ÁFA = 12 344 Ft
Az FCCBL-L patron aktív szénből készül, szinterezett blokk (szénblokk) formájában. Ebben a formában biztosítja a lehető legalacsonyabb porosodást, ami elengedhetetlen ennek a patronnak a tipikus alkalmazása során.

Az FCCBL-L aquafiltert a 20 hüvelykes SLIM (LONG) szabvány szerint a hidegvizes rendszerre szerelt csőszűrőházakban használják.

Az aktív szenet nagyon nagy adszorpciós képesség jellemzi (a külső felületen megköti a szennyeződéseket). Ez a funkció a klór eltávolít...
5 670 Ft + ÁFA = 7 201 Ft
FCPP20-L típusú húrpatron LONG 20 hüvelyk 20 mikron az Aquafiltertől.

A LONG FCPP20-L polipropilén húrpatronok tiszta polipropilén szálból készülnek, amely egy szűrőmagra van feltekerve. Megtartanak mindenféle mechanikai szennyeződést: homokot, iszapot, rozsdát, szuszpenziókat stb. A zsinórbetét hatékonyan hozzájárul a háztartási vízrendszerek és háztartási készülékek védelméhez.


A polipropilén zsinór, amelyből a betét készül, ellenáll a vegyszereknek és a mik...
3 200 Ft + ÁFA = 4 064 Ft
ULP 4040 HF SUPER membránok nagy hatásfokkal és alacsony vízelnyomással.


Műszaki adatok:

aktív szűrési terület - 100 ft2
átlagos tisztítási fok - 99,5%
minimális sócsökkentés - 99,3%
hozam - 2700 GPD
teljes sótartalom 1500 ppm
üzemi nyomás 1,03 MPa (150psi)
betáplált víz hőmérséklete - 25 C
pH tartomány - 7,5 - 8,0
vízvisszarúgás - 15%
118 000 Ft + ÁFA = 149 860 Ft
Az Atlas Filtri Hydra öntisztító szűrők kiváló minőségű készülékek az épület vagy bizonyos berendezések vízellátásának előszűrésére.

A szűrő használata megvédi a vízrendszert és a hozzá csatlakoztatott eszközöket a mechanikai szennyeződésektől, amelyek eltömődést, és ami még rosszabb, károsíthatják a drága eszközöket, mint a mosogatógép, mosógép, jégkészítő, kávéfőző stb.

Kiegészítő lehetőségként a szűrőhöz automatikus tisztítórendszer ...
33 300 Ft + ÁFA = 42 291 Ft
Polipropilén nem szőtt betét, 20 mikron.

Patronok polipropilén nem szőtt szövetből, "Melt-blown" technológiával.100% tisztaságú polipropilénből (minden adalékanyag nélkül) A patronok eltávolítják a mechanikai szennyeződéseket pl.: homok, rozsda, szuszpenziók. NSF tanúsítvánnyal rendelkező termékek hideg víz szűrésére.


Előnyök:

NSF által jóváhagyott termék
többrétegű felépítése tökéletes szűrést tesz lehetővé,
folyamatosan hatékony szűrők,
100% pol...
990 Ft + ÁFA = 1 257 Ft